Пила за за сечење иноx цевки со ГФ машина

HSS циркуларна пила за ГФ машина за сечење цевки. Наменета за сечење на цевки од нергосувацки челик (INOX).

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
53980063010Пила HSS-E Co 5 за сечење INOX63 x 1,2 x 16 - Z - 641 / 1 1.600,00 MKD
spinner
53980068020Пила HSS-E Co 5 за сечење INOX68 x 1,6 x 16 - Z - 721 / 1 1.800,00 MKD
spinner