Заби 1,35 mm / 19 ZpZ
Работна околина 50 mm
Димензија 76,5 x 4,5 x 1,25 mm
Пакување 5 / 1

WILPU HC 12 K

ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И ИВЕРИЦА

0211300005

Конусно брусени, дијагонално острени заби, шпиц назабеност. Чисто сечење на кривини во меко дрво, иверица, обложена иверица (1,5 – 15 мм).

7,35