WILPU ST 006/7 BI

ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА МЕТАЛ, ДРВО И ПЛАСТИКА

Патентирана М-назабеност за максимални перформанси. Многу брзо и прецизно сечење. Побрзо симнување материјал поради сечењето во двете насоки. Соодветна за сите материјали – особено за метал со дебелина до 1,5 мм / 1,8 мм.

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал ДимензијаЦена/пар.Количина
0280000005 - 006 BI 100 x 9,8 x 1,0 mm 650,00 MKD
spinner
0280500005 - 007 BI 133 x 9,6 x 1,27 mm 850,00 MKD
spinner