KNIPEX COBRA

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
8701125Клешта за Водовод COBRA - KNIPEX125 mm1 / 1 22,86
spinner
8701150Клешта за Водовод COBRA - KNIPEX150 mm1 / 1 22,86
spinner
8701180Клешта за Водовод COBRA - KNIPEX180 mm1 / 1 24,49
spinner
8701250Клешта за Водовод COBRA - KNIPEX250 mm1 / 1 27,76
spinner
8701300Клешта за Водовод COBRA - KNIPEX300 mm1 / 1 37,56
spinner