Клуч клешта – KNIPEX

КЛЕШТА И КЛУЧ ВО ЕДЕН АЛАТ

Ги штити кромирани површини од оштетување при работ.

Заменува голем бтој на големи виљушкасти клучеви

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
8603125Клуч Клешта - KNIPEX125 mm1 / 1 45,72
spinner
8603150Клуч Клешта - KNIPEX150 mm1 / 1 52,25
spinner
8603180Клуч Клешта - KNIPEX180 mm1 / 1 52,25
spinner
8603250Клуч Клешта - KNIPEX250 mm1 / 1 58,78
spinner
8603300Клуч Клешта - KNIPEX300 mm1 / 1 71,85
spinner
8603400Клуч Клешта - KNIPEX400 mm1 / 1 127,37
spinner