KNIPEX COBRA XL/XXL

КЛЕШТА ЗА ВОДОВОД

Поголем капацитет но помала тежина од конкурентските клести за водовод. Самозаклучување на цевки и навртки: без лизгање на работното парче и со мала употреба на сила.

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
8701400Клешта за Водовод COBRA XL - KNIPEX400 mm1 / 1 4.000,00 MKD
spinner
8701560Клешта за Водовод COBRA XXL - KNIPEX560 mm1 / 1 6.500,00 MKD
spinner