Бургија за стакло Т4, Карбидна

СО 4 КАРБИДНИ НОЖЕВИ
Специјален врв со 4 карбидни ножеви за брзи, чисти и идеални отвори. Специјална бургија за стакло, плочки, порцелан, керамика, пластика и дрво. Се користи со ниски вртежи и со ладење со вода или петролеум

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
27100700500Бургија за Стакло со 4 HM Сечива5,0 x 68 mm1 / 1 420,00 MKD
spinner
27100700600Бургија за Стакло со 4 HM Сечива6,0 x 72 mm1 / 1 460,00 MKD
spinner
27100700800Бургија за Стакло со 4 HM Сечива8,0 x 80 mm1 / 1 500,00 MKD
spinner
27100701000Бургија за Стакло со 4 HM Сечива10,0 x 90 mm1 / 1 600,00 MKD
spinner
27100701200Бургија за Стакло со 4 HM Сечива12,0 x 100 mm1 / 1 650,00 MKD
spinner