ST 006/7 bi – WILPU

ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА МЕТАЛ, ДРВО И ПЛАСТИКА

Патентирана М-назабеност за максимални перформанси. Многу брзо и прецизно сечење. Побрзо симнување материјал поради сечењето во двете насоки. Соодветна за сите материјали – особено за метал со дебелина до 1,5 мм / 1,8 мм.

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Цена/пар.Количина
0280000005 - 006 BI 800,00 MKD
spinner
0280500005 - 007 BI 1.000,00 MKD
spinner