Adapter Weldon auf QuickIN

 

Адаптер  Weldon – Quick In

Адаптерот се користи на Мобилни Магнетни бормашини со систе Weldon auf FEIN  QuickIn  систем за фиксирање  на  алатот  за бушење.

*=Цената е со вклучен ДДВ

Шифра: Недостапно Категории: , ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
201385Адаптер Weldon auf Quick IN19 mm - 18 mm1 / 1 35,92
spinner