RHODIUS VWK

КОМБИНИРАНА РОЛНА ЗА ПОЛИРАЊЕ НА ИНОX, МЕТАЛ
Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; хардоx; кален лим. Комбинација од брусна хартија и скочбрајт.

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
305353Комбиниран ваљјак, K 60100 x 100 / 19 mm1 / 1 24,49
spinner
305354Комбиниран ваљјак, K 80100 x 100 / 19 mm1 / 1 24,49
spinner
305355Кобиниран ваљјак, K 150100 x 100 / 19 mm1 / 1 24,49
spinner
305356Комбиниран ваљјак, К 240100 x 100 / 19 mm1 / 1 24,49
spinner