RHODIUS VLS VELCRO

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
305281Скочбрајт лепенка VLS VELCRO, Coarse - RHODIUS115 x 22,23 mm10 / 1 180,00 MKD
spinner
305282Скочбрајт лепенка VLS VELCRO, Medium - RHODIUS115 x 22,23 mm10 / 1 150,00 MKD
spinner
305283Скочбрајт лепенка VLS VELCRO, Very Fine - RHODIUS115 x 22,23 mm10 / 1 150,00 MKD
spinner