RHODIUS RH V

RH V – Држач со средна тврдина за самолепливи брусеви

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
305426Држач за самолепливи брусеви RH V - RHODIUS115 x M 141 / 1 700,00 MKD
spinner
305427Држач за самолепливи брусеви RH V - RHODIUS125 x M 141 / 1 800,00 MKD
spinner
305428Држач за самолепливи брусеви RH V - RHODIUS150 x M 141 / 1 1.000,00 MKD
spinner