Rhodius профи сет за полирање на алу бандажи

Сетот содржи: 2x VSK VISION, 125 mm; 1x VKSS WS, 125 mm, 4S-very fine; 1x FLS, 125 mm, D5/H25; 1x FLS, 125 mm, D5/H40; 1x VSK, 40x3x6, fine; 2x VKS GS, 40 x 12 x 6, very fine; 1x FLPB, 40 x 30 x 6, H25; 1x FLPB, 40 x 30 x 6, H40; 1x Паста, кафена; 1x паста, плава.

Шифра: 209541 Категорија:

143,70