RHODIUS LW

ЛАМЕЛАСТА РОЛНА ЗА БРУСЕЊЕ НА МЕТАЛ
Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; хардоx; кален лим. Абразивот е направен од алуминиум оксид.

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
305196Ламеласт ваљјак LW K 40 - RHODIUS100 x 100 / 19 mm1 / 1 26,13
spinner
305197Ламеласт баљјак LW K 60 - RHODIUS100 x 100 / 19 mm1 / 1 26,13
spinner
305198Ламеласт баљјак LW K 80 - RHODIUS100 x 100 / 19 mm1 / 1 27,76
spinner
305199Ламеласт ваљјак LW K 120 - RHODIUS100 x 100 / 19 mm1 / 1 29,39
spinner
305200Ламеласт ваљјак LW K 180 - RHODIUS100 x 100 / 19 mm1 / 1 32,66
spinner
305201Ламеласт ваљјак LW K 240 - RHODIUS100 x 100 / 19 mm1 / 1 34,29
spinner
305202Ламеласт ваљјак LW K 320 - RHODIUS100 x 100 / 19 mm1 / 1 35,92
spinner