RHODIUS KSF VELCRO

БРУСНА ЛЕПЕНКА
Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); кален / високо-легиран челик; метал; алуминиум; дрво.

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
304350Брусна лепенка KSF 15 V, K 80 - RHODIUS150 mm50 / 1 0,41
spinner
304353Брусна лепенка KSF 15 V, K 180 - RHODIUS150 mm50 / 1 0,41
spinner
304355Брусна лепенка KSF 15 V, K 320 - RHODIUS150 mm50 / 1 0,41
spinner
304357Брусна лепенка KSF 15 V, K 400 - RHODIUS150 mm50 / 1 0,41
spinner
304360Брусна лепенка KSF 15 V, K 800 - RHODIUS150 mm50 / 1 0,41
spinner
304362Брусна лепенка KSF K 15 V, K 1200 - RHODIUS150 mm50 / 1 0,41
spinner
304363Брусна лепенка KSF 15 V, K 1500 - RHODIUS150 mm50 / 1 0,41
spinner
304364Брусна лепенка KSF K 15 V, K 2000 - RHODIUS150 mm50 / 1 0,41
spinner
304365Брусна лепенка KSF 15 V, K 2500 - RHODIUS150 mm50 / 1 0,41
spinner