RHODIUS KERR VELCRO

БРУСНА ЛЕПЕНКА
Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); кален / високо-легиран челик; структурен челик; алатен челик; метал; дрво.

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
304133Брусна лепенка KERR V, K 40 - RHODIUS115 mm50 / 1 0,41
spinner
304134Брусна лепенка KERR V, K 60 - RHODIUS115 mm50 / 1 0,41
spinner
304135Брусна лепенка KERR V, K 80 - RHODIUS115 mm50 / 1 0,41
spinner
304137Брусна лепенка KERR V, K 120 - RHODIUS115 mm50 / 1 0,41
spinner