RHODIUS FS mini

ЛАМЕЛАСТО ТРКАЛО ЗА БРУСЕЊЕ НА МЕТАЛ
Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; хардоx; кален лим. Абразивот е направен од алуминиум оксид.

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
305102Мини ламеласт брус FS K 80 - RHODIUS10 x 10 / 3 mm10 / 1 170,00 MKD
spinner
305103Мини ламеласт брус FS K 120 - RHODIUS10 x 10 / 3 mm10 / 1 170,00 MKD
spinner
305104Мини ламеласт брус FS K 150 - RHODIUS10 x 10 / 3 mm10 / 1 170,00 MKD
spinner
305105Мини ламеласт брус FS K 80 - RHODIUS15 x 15 / 3 mm10 / 1 170,00 MKD
spinner
305106Мини ламеласт брус FS K 120 - RHODIUS15 x 15 / 3 mm10 / 1 170,00 MKD
spinner
305107Мини ламеласт брус FS K 150 - RHODIUS15 x 15 / 3 mm10 / 1 170,00 MKD
spinner
305111Мини ламеласт брус FS K 80 - RHODIUS20 x 15 / 3 mm10 / 1 200,00 MKD
spinner
305112Мини ламеласт брус FS K 120 - RHODIUS20 x 15 / 3 mm10 / 1 200,00 MKD
spinner
305113Мини ламеласт брус FS K 150 - RHODIUS20 x 15 / 3 mm10 / 1 200,00 MKD
spinner