Преса за силикон

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
9461Преса за силикон алуминска400 ml1 / 1 900,00 MKD
spinner
9462Преса за силикон алуминска600 ml1 / 1 1.000,00 MKD
spinner