Пила за сечење цефки – Cermet

Пила Cermet за сечење цефки INOX, кислеински метал, бакар, алуминиум Kunststoff на ГФ орбитална масина

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
53965063020Пила за Сечење Иноксни Цевки Cermet63 x 1,8 x 16 - Z 321 / 1 3.200,00 MKD
spinner