Машина за сечење плочки

Професионална машина за сечење плочки со калена и брусена водилка; хромиран линијар; 4 гумени ногарки. Карбиден нож 20 мм.

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
5532Машина за сечење плочки630 mm1 / 1 303,72
spinner
5534Машина за сечење плочки1000 mm1 / 1 391,90
spinner
5535Машина за сечење плочки1200 mm1 / 1 489,87
spinner
5536Машина за сечење плочки1400 mm1 / 1 718,48
spinner