Mаказа за сечење арматура – KNIPEX

Капацитет на сечење до тврдост 48 HRC. Со вграден граничник со абсорбер на удар. Ергономска форма на рачките за минимално напрегање.

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
7172460Макази за Сечење Арматура - KNIPEX460 мм1 / 1 5.800,00 MKD
spinner
7172610Макази за Сечење Арматура - KNIPEX610 мм1 / 1 7.600,00 MKD
spinner
7172760Макази за Сечење Арматура - KNIPEX760 мм1 / 1 8.800,00 MKD
spinner
7172910Макази за Сечење Арматура - KNIPEX910 мм1 / 1 12.200,00 MKD
spinner
7179610Резервен нож за Маказа сечење Арматура610 мм1 / 1 4.600,00 MKD
spinner
7179910Резервен нож за Маказа сечење Арматура910 мм1 / 1 6.800,00 MKD
spinner