Клешта за плочки

Клешта за доработка на плочки со кршење.

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
9387Клешта за плочки12 x 220 mm1 / 1 11,10
spinner
9385Клешта за плочки20 x 225 mm1 / 1 9,80
spinner