HM – Нож за сечење плочки

Шифра: Недостапно Категорија:
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
9305Резервен нож за сечење плочки20 mm1 / 1 500,00 MKD
spinner
053 SBРезервен нож за сечење плочки22 x 6 mm1 / 1 400,00 MKD
spinner
054 SBРезервен нож за сечење плочки15 x 6 mm1 / 1 160,00 MKD
spinner