Глодало за шарки HSS

Глодало со врв за центрирање и 2 сечила . За прецизно и чисто правење отвори во дрво.

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
32500500800Глодало за Шарки8,0 x 90 / 8 mm1 / 1 400,00 MKD
32500501000Глодало за Шарки10,0 x 90 / 8 mm1 / 1 400,00 MKD
32500501200Глодало за Шарки12,0 x 90 / 8 mm1 / 1 450,00 MKD
32500501400Глодало за Шарки14,0 x 90 / 8 mm1 / 1 450,00 MKD
32500501500Глодало за Шарки15,0 x 90 / 8 mm1 / 1 480,00 MKD
spinner
32500501600Глодало за Шарки16,0 x 90 / 8 mm1 / 1 480,00 MKD
32500501800Глодало за Шарки18,0 x 90 / 8 mm1 / 1 520,00 MKD
32500502000Глодало за Шарки20,0 x 90 / 8 mm1 / 1 540,00 MKD
spinner
32500502200Глодало за Шарки22,0 x 90 / 8 mm1 / 1 580,00 MKD
32500502400Глодало за Шарки24,0 x 90 / 8 mm1 / 1 600,00 MKD
32500502500Глодало за Шарки25,0 x 90 / 8 mm1 / 1 650,00 MKD
spinner
32500502600Глодало за Шарки26,0 x 90 / 8 mm1 / 1 650,00 MKD
32500502800Глодало за Шарки28,0 x 90 / 8 mm1 / 1 700,00 MKD
32500503000Глодало за Шарки30,0 x 90 / 8 mm1 / 1 700,00 MKD
spinner
32500503200Глодало за Шарки32,0 x 90 / 10 mm1 / 1 800,00 MKD
32500503500Глодало за Шарки35,0 x 90 / 10 mm1 / 1 850,00 MKD
spinner
32500503800Глодало за Шарки38,0 x 90 / 10 mm1 / 1 950,00 MKD
32500504000Глодало за Шарки40,0 x 90 / 10 mm1 / 1 1.000,00 MKD
32500504500Глодало за Шарки45,0 x 90 / 10 mm1 / 1 1.100,00 MKD
32500505000Глодало за Шарки50,0 x 90 / 10 mm1 / 1 1.300,00 MKD