Технички спецификации:
Моќност 1700 W
Број на вртежи 2 700 – 8 500 1/min
Алат 125 mm
Тежина 2,40 kg
Кабел 4 m

WSG 17-70 INOX – FEIN АГОЛНА БРУСАЛИЦА

7 222 13 60 000

ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 125

FEIN Практична Компактна 1 700 W со менливи обртаи за обработка на INOX.
– До 30% подолг работен век на четкиците и поголема моќност на изработка на материјал споредено со споредливи аголни брусалици.
-Со вариабилни обртаи овозможува користење на разни алати од сатинирање до брусење на INOX.
– POWERtronic за огромна моќност, резервна моќност и специјална брзина на постојаност под оптеретување.
– Широка заштита при користењето на алатот преку електронски надзор на машината, рестарт заштита, мек старт, електронска заштита од преоптеретување.
– Најлесна и најкратка Аголна брусалица во нејзината класа.
– Целосно метално куќиште за максимална издржливост.
– Најдобри резултати на вибрации во својата класа.

293,92