Технички спецификации:
Моќност 1.100 W
Вртежи без оптоварување 11.000 1/min
Брусен диск Ø 125 mm
Држач за брусеви Ø 125 mm
Држач за алат M 14
Кабел 4 m
Тежина според EPTA 2,2 kg

WSG 11-125 – FEIN АГОЛНА БРУСАЛИЦА

7 221 77 60 00 0

МАЛА АГОЛНА БРУСАЛКА Ø 125 мм

Ергономска мала аголна брусалка со моќност од 1.100W за брусење и сечење.
Четкиците траат до 30% подолго и алатот симнува повеќе материјал во споредба со конкурентските брусалки.
Најдобри перформанси на вибрации и најмала тежина во таа класа на производи.

140,43