Технички спецификации:

Напон на батерија 18 V
Капацитет на батерија 5,2 Ah
Мотор BRUSHLESS
Вртежи со оптоварување 130 – 520 1/min
Прифат за алат MK 2
Спирална бургија 18 mm
Бушење со круна видија 35  mm
Прифат на алат QuickIN
Помах (Hub) 135 mm
Вкупен помах 260 mm
Јачина на магнетот 9 000 N
Големина на магнетот 195 x 70 mm
Тежина со батерија 12,80 kg
Тежина без батерија 12,10 kg

FEIN AKBU 35 PMQ

Батериска-Универзална-Магнетна Бормашина AKBU 35 PMQ со Мотор без четкици.

ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

7 170 01 61 000

Мала и помах јака со една брзина Универзална-Батериска-Магнетна машина за бушеwе со круни Десни/Леви вртежи со МК2 прифат за алат, Перманент магнет и висок степен на функционалност за мобилини теренски работи.
Екстремно стабилна изведба на машината со подвижен кабел за моторот со заштитно црево на кабелот за намената во Индустриата и Работилници.
Мала и лесна машина за непрестано работење благодарејќи FEIN PowerDrive Motor со Tachoelektronik und FEIN HighPower Батерии со високострујни келии.
Флексибилност кај сите Мобилни работи за бушење, со Спирална бургија, бушеwе со Круни, бушење навој и друго.
FEIN HighPower Li-Ionen-Akku. Перманентно високо давање струја со 75% повисока Струја како Li-Ionen-Батерии за долготрајно работење.
Конфортабилно Магнетна јачина.
Сензор за подесување (навалување).
Десно/ Левио вртење
Електронско подесување на вртежи.
Екстра голем помах
МК2 – Прифат за алат
Екстра тесен Перманент Магнет.
Меморија за обртаи “Memory Function”.
Состојбата на батериите директно се чита на батериата.
FEIN SafetyCell Technology. Заштита на Батериите и Машината од преоптеретување и од прегревање како и длабоко празнење.

100.000,00 MKD