Технички спецификации:

   
Моќност 750 W
Број на вртежи 12.000 1/min
Алат 125 mm
Тежина 1,80 kg
Кабел 4,0 m

WSG 7-125 – FEIN

 

ЕЛЕКТРИЧНА  АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 125

7 222 65 60 000

FEIN Мала аголна брусалица за лесно сечење и брусење.
– Совршена ергономија благодарејќи на страничните прекидачи и ниската големина на зафатот.
– Работа со низок замор поради мала тежина.
– Метален редуктор со моќност 90° за вртење за максимална робустност и издржливост, како и многу добра достапеност во тесен простор.
– Поголема безбедност преку интегрирана заштита од рестартирање.

*=Цената е со вклучен ДДВ

91,44