Технички спецификации:

   
Моќност 760 W
Број на вртежи 12.500 1/min
Алат 115 mm
Тежина 1,70 kg
Кабел 2,5 m

WSG 7-115 – FEIN

 

ЕЛЕКТРИЧНА  АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 115

7 221 98 60 000

FEIN Мала аголна брусалица за лесно сечење и брусење.
– Совршена ергономија благодарејќи на страничните прекидачи и ниската големина на зафатот.
– Работа со низок замор поради мала тежина.
– Метален редуктор со моќност 90° за вртење за максимална робустност и издржливост, како и многу добра достапеност во тесен простор.
– Поголема безбедност преку интегрирана заштита од рестартирање.

*=Цената е со вклучен ДДВ

91,44