Технички спецификации:
Моќност 1500 W
Број на вртежи 11.000 1/min
Алат 125 mm
Тежина 2,30 kg
Кабел 4 m

WSG 15-125 P – FEIN АГОЛНА БРУСАЛИЦА

7 221 78 60 00 0

ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 125

FEIN Практична Компактна 1 500 W Аголна брусалица со голема резервна моќност за брусење и сечење.
– До 30% подолг работен век на четкиците и поголема моќност на изработка на материјал споредено со споредливи аголни брусалици.
– POWERtronic за огромна моќност, резервна моќност и специјална брзина на постојаност под оптеретување.
– Широка заштита при користењето на алатот преку електронски надзор на машината, рестарт заштита, мек старт, електронска заштита од преоптеретување.
– Најлесна и најкратка Аголна брусалица во нејзината класа.
– Целосно метално куќиште за максимална издржливост.
– Најдобри резултати на вибрации во својата класа.

195,95