Технички спецификации:

Моќност 850 W
Вртежи со оптоварување 460 1/min
Вртежи без оптоварување 620 1/min
Бушење со HSS бургија 13 mm
Бушење со HSS круна 35  mm
Бушење со круна видија 35  mm
Прифат на алат 3/4  Weldon
Помах (Hub) 135 mm
Вкупен помах 260 mm
Јачина на магнетот 12 000 N
Големина на магнетот 195 x 90 mm
Кабел со утикач 3 m
Тежина по EPTA 11,80 kg

FEIN KBE 35

Магнетна Бормашина за бушење во Метал со Круна до 35 мм

7 270 50 60 000

Мала Магнетна бормашина со голем помах за бушење со Бургија Круна и Спирална бургија за Теренски работи.
За голема моќнос за работа е благодарение на Квалитетна изработка на Машината.

ФЕИН Мотор со високи преференци и висок вртежен момент екстра голем помах за Бургија Круна и Спирална Бургија.
Интегриран канистер за ладење.
Висока Магнетна јачина.
Оптимална тежина.
Странично менливо тркало за помах.
Интегриран граничник.

55.500,00 MKD