Технички спецификации:

Моќност 1 050 W
Вртежи со оптоварување 120/190/330/520 1/min
Вртежи без оптоварување 175/280/480/760 1/min
Момент 50 Nm
Бушење во Метал – INOX 32 mm
Бушење во дрво до 56  mm
Конусна чаура за алат MK 3
Навој M 12
Футер за бургија 3 – 16 mm
Тежина 9,40 kg
Кабел 2,5 m

FEIN DDSK 672

ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА СО ЧЕТИРИ БРЗИНИ ЗА БУШЕЊЕ ДО F 32 мм

7 202 06 00 229

Машина со четири брзини со екстремно оптеретување при бушење и рајбување.

Механички редуктор со четири брзини за идеални обртаи за оптималн висок момент.
МК 3 прифат за повеќе наменско користење на алат со голема прецизност на вртењето за најдобар резулат на изведбата.
Метален редуктор за највисоко оптеретување долг век на траење.
Оптимална намена со Магнетно постоље за бушење во различни позиции.

104.000,00 MKD