Технички спецификации:

Моќност 1 200 W
Вртежи со оптоварување 0-520/0-1 600 1/min
Вртежи без оптоварување 0-520/0-1 600 1/min
Момент 50 Nm
Бушење во Метал – INOX 16 mm
Бушење во дрво до 50  mm
Бушење со кружна пила до F 80  mm
Навој M 12
Футер за бургија 3 – 16 mm
Тежина 3,70 kg
Кабел 4 m

FEIN BOS 16-2

ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА СО ДВЕ БРЗИНИ ЗА БУШЕЊЕ ДО F 16 мм

7 205 49 60 000

Моќна Електрична Бормашина со две брзини за подесување за флексибилно користење во Металната Индустрија.

Бормашина со 1 200 W со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
Механички редуктор со две брзини за оптимално прилагодување на вртежи за различните потреби во работењето.
Куплунг за вртежен момент за спречување на превртување при бушеwе.
Редуктор со метално куќиште .
ФЕИН со високи перформанси на моторот.
Метален – Редуктор.
Прецизност – Метален футер.
Леви / десни вртежи.

33.000,00 MKD