Технички спецификации:

Моќност 500 W
Вртежи со оптоварување 0-440 / 0-1 300 1/min
Вртежи без оптоварување 0-680/0-2 200 1/min
Момент 50 Nm
Бушење во Метал – INOX 13 mm
Бушење во дрво до 37  mm
Навој M 10
Футер за бургија 1,5 – 13 mm
Тежина 2,00 kg
Кабел 5 m

FEIN BOP 13-2

ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 13 мм

7 205 55 61 00 0

Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 13 мм во метал и ИНОX.
Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

24.000,00 MKD