Технички спецификации:

Моќност 500 W
Вртежи со оптоварување 0 – 900 1/min
Вртежи без оптоварување 0 – 1 500 1/min
Момент 24 Nm
Бушење во Метал – INOX 10 mm
Бушење во дрво до 30  mm
Навој M 6
Футер за бургија 1,5 – 13 mm
Тежина 1,80 kg
Кабел 5 m

FEIN BOP 10

ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 10 мм

7 205 53 61 00 0

Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 10 мм во метал и ИНОX.
Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

19.500,00 MKD