Технички спецификации:

Напон на батерија 18 V
Капацитет на батерија 5 Ah
Мотор без четкици BRUSHLESS
Вртежи без оптоварување 0 – 1.700 1/min
Удари 0 – 3.400 1/min
Момент 290 Nm
Степени на момент 6
Прифат на алат 1/2″
За завртки до M 18 (8.8)
Шрафење на завртки во дрво 8 x 300 mm
Тежина без батерија 1,00 kg

FEIN ASCD 18-300 W2 Select

БАТЕРИСКА УДАРНА ШРАФИЛИЦА СО 1/2“

ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

7 115 06 64 00 0

Батериска ударна машина со Мотор без четкици – BRUSHLESS – со 6 степени на стегање за завртки до М 18.
Со Мотор без четкици FEIN PowerDrive Мотор со 30% повисок степен на ефикасност и долг век на траење.
10% поголем момент за одвртување на стегнати завртки
1/2″ приклучок за ударни клучеви за одвртување и завртување.
Метален ударен мењач.
Шрафење на метрични завртки до М 18 (8.8)

274,33