Технички спецификации:
Напон на батерија 18 V
Мотор без четкици EC-Motor
Вртежи без оптоварување 0 – 3 350 1/min
Вртежи со оптоварување 0 – 2 900 1/min
Момент 7 Nm
Бушење во Метал – INOX 6  mm
Бушење во дрво до 20  mm
Футер за бургија 0,5 – 10 mm

ABOP 6 Select – FEIN

7 105 01 62 00 0

БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 6 ММ

ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ

Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 6 мм со високи обртаи.
Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
Метален – Редуктор.
Прецизност – Метален футер.
Леви / десни вртежи.

274,33