Технички спецификации:
Напон на батерија 18 V
Мотор без четкици EC-Motor
Вртежи без оптоварување 0580 / 0-1 760 1/min
Вртежи со оптоварување 0-500 / 0-1 500 1/min
Момент максимум до 39 Nm
Бушење во Метал – INOX 13 mm
Бушење во дрво до 37  mm
Навој до M 10
Футер за бургија 1,5 – 13 mm

ABOP 13-2 Select – FEIN

7 105 03 62 00 0

БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 13 мм

ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ БОРМАШИНИ СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ ЕЦ – МОТОР

Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 13 мм со високи обртаи.
Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
Метален – Редуктор.
Прецизност – Метален футер.
Леви / десни вртежи.

329,85