Технички спецификации:

Напон на батерија 18 V
Мотор без четкици EC-Motor
Вртежи без оптоварување 0 – 1 250 1/min
Вртежи со оптоварување 0 – 1 100 1/min
Момент 19 Nm
Бушење во Метал – INOX 10 mm
Бушење во дрво до 30  mm
Навој до M 6
Футер за бургија 0,5 – 10 mm

ABOP 10 Select -FEIN

7 105 02 62 00 0

БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 10 мм

ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ БОРМАШИНИ СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ ЕЦ – МОТОР

Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 10 мм со високи обртаи.
Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
Метален – Редуктор.
Прецизност – Метален футер.
Леви / десни вртежи.

16.800,00 MKD