BI-METAL кружна пила

4-6 ZpZ HSS-E CO 8%

BI-METAL кружната пила е идеална повеќенаменска кружна пила за работа со електрика, санитарија и системи за греење и вентилација. За прецизно и брзо правење отвори во лимови, обоени метали, пластика, гипс-картон и дрво.
Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
30019Bi - Metall Кружна пила19,0 mm1 / 1 6,53
spinner
30020Bi - Metall Кружна пила20,0 mm1 / 1 6,53
spinner
30021Bi - Metall Кружна пила21,0 mm1 / 1 6,53
spinner
30022Bi - Metall Кружна пила22,0 mm1 / 1 6,53
spinner
30024Bi - Metall Кружна пила24,0 mm1 / 1 6,53
spinner
30025Bi - Metall Кружна пила25,0 mm1 / 1 6,53
spinner
30027Bi - Metall Кружна пила27,0 mm1 / 1 7,18
spinner
30029Bi - Metall Кружна пила29,0 mm1 / 1 7,18
spinner
30030Bi - Metall Кружна пила30,0 mm1 / 1 7,51
spinner
30032Bi - Metall Кружна пила32,0 mm1 / 1 7,51
spinner
30035Bi - Metall Кружна пила35,0 mm1 / 1 8,16
spinner
30037Bi - Metall Кружна пила37,0 mm1 / 1 8,16
spinner
30038Bi - Metall Кружна пила38,0 mm1 / 1 8,16
spinner
30040Bi - Metall Кружна пила40,0 mm1 / 1 9,80
spinner
30041Bi - Metall Кружна пила41,0 mm1 / 1 9,80
spinner
30043Bi - Metall Кружна пила43,0 mm1 / 1 9,80
spinner
30044Bi - Metall Кружна пила44,0 mm1 / 1 10,12
spinner
30048Bi - Metall Кружна пила48,0 mm1 / 1 10,12
spinner
30051Bi - Metall Кружна пила51,0 mm1 / 1 12,25
spinner
30052Bi - Metall Кружна пила52,0 mm1 / 1 12,25
spinner
30054Bi - Metall Кружна пила54,0 mm1 / 1 12,25
spinner
30057Bi - Metall Кружна пила57,0 mm1 / 1 12,25
spinner
30059Bi - Metall Кружна пила59,0 mm1 / 1 12,25
spinner
30060Bi - Metall Кружна пила60,0 mm1 / 1 13,06
spinner
30064Bi - Metall Кружна пила64,0 mm1 / 1 13,06
spinner
30067Bi - Metall Кружна пила67,0 mm1 / 1 13,06
spinner
30068Bi - Metall Кружна пила68,0 mm1 / 1 13,88
spinner
30076Bi - Metall Кружна пила76,0 mm1 / 1 13,88
spinner
30083Bi - Metall Кружна пила83,0 mm1 / 1 13,88
spinner
30102Bi - Metall Кружна пила102,0 mm1 / 1 21,23
spinner
30121Bi - Metall Кружна пила121,0 mm1 / 1 29,39
spinner
30152Bi - Metall Кружна пила152,0 mm1 / 1 48,99
spinner
303010Држач за Кружна пила14 - 30 mm1 / 1 7,35
spinner
303020Држач за Кружна пила14 - 30 mm1 / 1 7,35
spinner
303050Држач за Кружна пила32 - 210 mm1 / 1 13,88
spinner
303060Држач за Кружна пила14 - 30 mm1 / 1 13,88
spinner
303070Држач SDS plus14 - 30 mm1 / 1 19,59
spinner
303080Држач за Кружна пила32 - 210 mm1 / 1 14,70
spinner
304010Продолжеток ѕа држач300 mm1 / 1 7,35
spinner
304300АдаптерZE 1 - ZE 61 / 1 1,96
spinner